První várka podzimní kolekce The Hundreds konečně na Queens.cz!

První várka podzimní kolekce The Hundreds konečně na Queens.cz!

Kšiltovky, čepice a kulichy, Mikiny, Pánské oblečení, Trička

První várka podzimní kolekce značky The Hundreds již byla představena, a tak to byla pouze otázka času, kdy dorazí do českého obchodu Queens.cz, kde se již nyní nachází četná nabídka oblečení a doplňků legendární firmy bratrů Hundreds.

Na e-shopu a v kamenných obchodech Queens můžete kupovat z nové kolekce trika od 890kč, kšiltovky od 790kč, mikiny za 1790 Kč a messenger tašku za 1790 Kč. Příznivci této streetwear americké značky si přijdou určitě na své. Mnoho oblečení ze starších kolekcí The Hundreds je v nabídce v sekci Slevy, kde můžete kupovat mnoho produktů TH za super ceny.

Kompletní nabídku labelu The Hundreds na The Streetwise Store Queens.cz najdete zde.

První várka podzimní kolekce The Hundreds konečně na Queens.cz! (http://www.stylehunter.cz)První várka podzimní kolekce The Hundreds konečně na Queens.cz! (http://www.stylehunter.cz)První várka podzimní kolekce The Hundreds konečně na Queens.cz! (http://www.stylehunter.cz)První várka podzimní kolekce The Hundreds konečně na Queens.cz! (http://www.stylehunter.cz)První várka podzimní kolekce The Hundreds konečně na Queens.cz! (http://www.stylehunter.cz)První várka podzimní kolekce The Hundreds konečně na Queens.cz! (http://www.stylehunter.cz)První várka podzimní kolekce The Hundreds konečně na Queens.cz! (http://www.stylehunter.cz)První várka podzimní kolekce The Hundreds konečně na Queens.cz! (http://www.stylehunter.cz)První várka podzimní kolekce The Hundreds konečně na Queens.cz! (http://www.stylehunter.cz)První várka podzimní kolekce The Hundreds konečně na Queens.cz! (http://www.stylehunter.cz)První várka podzimní kolekce The Hundreds konečně na Queens.cz! (http://www.stylehunter.cz)První várka podzimní kolekce The Hundreds konečně na Queens.cz! (http://www.stylehunter.cz)První várka podzimní kolekce The Hundreds konečně na Queens.cz! (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Queens.cz   Queens   The Hundreds   oblečení The Hundreds   oblečení The Hundreds  

Hura