Mishka podzim 2010 / Lookbook přímo z New Yorku

Mishka podzim 2010 / Lookbook přímo z New Yorku

Kšiltovky, čepice a kulichy, Pánské oblečení, Trička

Ikona z New Yorku představila svůj nejnovější lookbook pro podzim 2010. Již podle úvodní poznají zasvěcení, o jaký label se jedná. Pokud hádáte, že jde o lookbook značky Mishka, máte pravdu.

Návrháři značky Mishka si takzvaně jdou svou vlastní cestou, což potvrdili i u této kolekce. Fotky nejsou žádnou novinkou, spíše se zdá, že na fotky byly použity dosti podobné efekty, jako u předchozí kolekce.

Nikoho snad nepřekvapí, že kolekce obsahuje trika, kalhoty, kšiltovky, košile a mnoho dalšího oblečení na chladné podzimní večery. Všimněte si také, že jeden z modelů má na nohou tenisky Nike, což je jistě zajímavý poznatek.

Mishka podzim 2010 / Lookbook přímo z New Yorku (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Lookbook přímo z New Yorku (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Lookbook přímo z New Yorku (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Lookbook přímo z New Yorku (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Lookbook přímo z New Yorku (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Lookbook přímo z New Yorku (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Lookbook přímo z New Yorku (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Lookbook přímo z New Yorku (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Lookbook přímo z New Yorku (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Lookbook přímo z New Yorku (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Lookbook přímo z New Yorku (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Lookbook přímo z New Yorku (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Lookbook přímo z New Yorku (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Lookbook přímo z New Yorku (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Lookbook přímo z New Yorku (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Lookbook přímo z New Yorku (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Mishka   oblečení Mishka   podzim 2010 Mishka   Nike   tenisky Nike   New Era   kšiltovky New Era  

Hura