Stussy podzim 2010 / Lookbook Feat. Kostas Seremetis

Stussy podzim 2010 / Lookbook Feat. Kostas Seremetis

Mikiny, Pánské oblečení

Dnes jsme si pro vás připravili opravdový bonbonek! Představení podzimní kolekce firmy, která přepisovala a přepisuje dějiny amerického oděvnictví! Pokud stále netušíte, o jaký label se jedná, napovíme vám jednoduše číslicí třicet. Teď už většina z vás jistě ví, že se jedná o firmu Stussy, která tento rok slaví právě třicet let od svého vzniku.

Na oblečení pro tuto sezonu si designérský tým Stussy dal opravdu záležet. Možná proto, že se jejich jubileum blíží ke konci, takže mají jen málo příležitostí nám dokázat, že dokážou i dnes vytvářet povedené oblečení. Na realizování lookbooku si přizvali pomoc z New Yorku – umělce jménem Kostas Seremitis.

Podzimní série oblečení značky Stussy obsahuje mnoho stylů vhodných na chladnější počasí, jako jsou bundy, mikiny, kalhoty, vesty, košile a saka. Samozřejmě, že návrháři nezapomněli ani na dámy, které mohou vybírat také z četné nabídky.

Stussy podzim 2010 / Lookbook Feat. Kostas Seremetis (http://www.stylehunter.cz)Stussy podzim 2010 / Lookbook Feat. Kostas Seremetis (http://www.stylehunter.cz)Stussy podzim 2010 / Lookbook Feat. Kostas Seremetis (http://www.stylehunter.cz)Stussy podzim 2010 / Lookbook Feat. Kostas Seremetis (http://www.stylehunter.cz)Stussy podzim 2010 / Lookbook Feat. Kostas Seremetis (http://www.stylehunter.cz)Stussy podzim 2010 / Lookbook Feat. Kostas Seremetis (http://www.stylehunter.cz)Stussy podzim 2010 / Lookbook Feat. Kostas Seremetis (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Stussy   lookbook Stussy   Kostas Seremitis   Stussy podzim 2010   lookbook Stussy  

Hura