New Era x Mad Hectic / Velice netradiční oblek v kombinaci s kšiltovkou New Era

New Era x Mad Hectic / Velice netradiční oblek v kombinaci s kšiltovkou New Era

Kšiltovky, čepice a kulichy

Sportovní boty k obleku? Pro někoho tabu, pro někoho každodenní stylová záležitost. Ovšem jak jste na tom s kombinací obleku a baseballové kšiltovky firmy New Era. Většina z nás si tuto kombinaci nedokáže představit, ovšem japonský label Hectic se touto myšlenkou rozhodl zabývat do hloubky.

Představujeme vám tří dílný oblek a čepici New Era z dílny Hectic. Na obleku můžeme najít mnoho detailů, log New Era a klasickou nálepku z kšiltu na hrudi. Návrháři obou firem se na obleku takzvaně vyřádili a nenechali náhodě jedinou maličkost.

Tato kombinace ovšem asi nebude úplně ideální na pracovní pohovor, ale můžete to zkusit.

New Era x Mad Hectic / Velice netradiční oblek v kombinaci s kšiltovkou New Era (http://www.stylehunter.cz)New Era x Mad Hectic / Velice netradiční oblek v kombinaci s kšiltovkou New Era (http://www.stylehunter.cz)New Era x Mad Hectic / Velice netradiční oblek v kombinaci s kšiltovkou New Era (http://www.stylehunter.cz)New Era x Mad Hectic / Velice netradiční oblek v kombinaci s kšiltovkou New Era (http://www.stylehunter.cz)New Era x Mad Hectic / Velice netradiční oblek v kombinaci s kšiltovkou New Era (http://www.stylehunter.cz)New Era x Mad Hectic / Velice netradiční oblek v kombinaci s kšiltovkou New Era (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   New Era   kšiltovky New Era   Hectic   oblek New Era   New Era x Hectic  

Hura