Sixpack France podzim/zima 2010 / Nonšalantní Lookbook

Sixpack France podzim/zima 2010 / Nonšalantní Lookbook

Pánské oblečení

Z Francie již několik let posílá své výtvory do celého světa label Sixpack. I k nám do Čech si toto výstřední oblečení našlo cestu, a to konkrétně do Teplic, kde se nachází obchod Freshlabels.cz. Do e-shopu i do kamenných obchodů pravidelně doráží nejnovější kolekce Sixpack.

Nyní se vám naskýtá možnost si prohlédnout loobook podzim/zima 2010 na Stylehunter.cz. Většina evropských labelů se proslavila kombinací luxusních materiálů a nápadných střihů, ovšem Sixpack jde poněkud jinou cestou. Francie je známa svou elegantností, a tak i z Oblečení Sixpack vyzařuje jista suverénost a vytříbenost.

Brzy se kolekce objeví i v obchodech Freshlabels, takže nepropásněte svou šanci.

Sixpack France podzim/zima 2010 / Nonšalantní Lookbook (http://www.stylehunter.cz)Sixpack France podzim/zima 2010 / Nonšalantní Lookbook (http://www.stylehunter.cz)Sixpack France podzim/zima 2010 / Nonšalantní Lookbook (http://www.stylehunter.cz)Sixpack France podzim/zima 2010 / Nonšalantní Lookbook (http://www.stylehunter.cz)Sixpack France podzim/zima 2010 / Nonšalantní Lookbook (http://www.stylehunter.cz)Sixpack France podzim/zima 2010 / Nonšalantní Lookbook (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Sixpack   oblečení Sixpack   lookbook   Sixpack lookbook   Sixpack podzim/zima 2010  

Hura