Skank je švédská progresivní značka s férovým přístupem

Skank je švédská progresivní značka s férovým přístupem

Pánské oblečení, Trička

Zájem o kvalitně zpracované oblečené s neotřelými designy. Pokud jej sdílíte s majiteli švédské módní značky Skank, pak byste právě sem soustředit vaši pozornost. Tomas Björkén otevřel svůj první obchod ve Stockholmu po skončení polární noci v roce 2003. V současné době patří značka Skank mezi uznávané a velmi oblíbené nejen ve své rodné zemi, kde se prodává ve více než čtyřiceti obchodech, ale také v celé Skandinávii a německy mluvících zemích, Japonsku, Nizozemí i Polsku. A právě tato značka se nedávno dostala i na český trh.

Co je to vlastně skank? Jedná se o specifický druh tance na reggae a ska. Tyto dva hudební žánry mají původ na Jamajce, ovšem za jejich popularitou stojí rovněž hudební scény v Evropě, především ve Velké Británii, odkud se prostřednictvím místních kapel, často složených z karibských přistěhovalců a místních, šířily dál. Skank získal svou finální podobu právě v Británii, podívat se na něj můžete na youtube (link).

Skank je švédská progresivní značka s férovým přístupem (http://www.stylehunter.cz)

Značka Skank šetrná k lidem i přírodě

Ale zpátky k oblečení téhož jména. Historii Skank jsme již nakousli, stejně jako jsme už naznačili, jakým lidem je určena – těm, co dokáží ocenit špičkový design s ohleduplnými výrobními postupy. Oblečení Skank se vyrábí ve vybraných továrnách v Číně, které splňují přísnou normu Oeko-Tex Standard 100. To znamená, že jsou zajišťovány práva jak zaměstnanců, tak ochrana životního prostředí. Všechna trička Skank jsou vyrobena ze stoprocentní bavlny, která je certifikována organizacemi SKAL a OCIA. Organická bavlna je získávána bez využití jakýchkoli chemikálií, což snižuje negativní vliv na přírodu a předchází jakýmkoli negativním dopadům na lidskou pokožku.

Značka Skank podporuje řadu sportovců a nezávislých umělců, pro které všechny je příznačná určitá míra rebelie. Zakoupit si ji můžete například na domovském webu v ČR – www.skankbrand.cz. Více informací o této značce najdete právě tam.

Skank je švédská progresivní značka s férovým přístupem (http://www.stylehunter.cz)Skank je švédská progresivní značka s férovým přístupem (http://www.stylehunter.cz)Skank je švédská progresivní značka s férovým přístupem (http://www.stylehunter.cz)Skank je švédská progresivní značka s férovým přístupem (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Skank   oblečení Skank   Skank Švédsko   Tomas Björkén   módní značka   SkankBrand   SkankBrand.cz  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter