Konec nudných tašek přes rameno, aneb nová kolekce brašen Gola na Freshlabels.cz

Konec nudných tašek přes rameno, aneb nová kolekce brašen Gola na Freshlabels.cz

Batohy a tašky

Není taška jako taška. To samozřejmě víme všichni, a především o tom ví tým sítě obchodů Freshlabels.cz. Poslední dobou na ulicích každý den potkáváme nudné, černobílé tašky přes rameno, ale proč nepřijít s něčím novým a nápaditým.

Něčím nápaditým můžeme jistě označit novou kolekci brašen přes rameno od firmy Gola, která právě dorazila na e-shop i do obou teplických kamenných obchodů Freshlabels. Potěší vás provedení, barevné kombinace, kvalitní materiály a také cena, která začíná na částce 690 kč.

Veškeré tašky firmy Gola na Freshlabels.cz najdete zde.

Konec nudných tašek přes rameno, aneb nová kolekce brašen Gola na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Konec nudných tašek přes rameno, aneb nová kolekce brašen Gola na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Konec nudných tašek přes rameno, aneb nová kolekce brašen Gola na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Konec nudných tašek přes rameno, aneb nová kolekce brašen Gola na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Konec nudných tašek přes rameno, aneb nová kolekce brašen Gola na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Konec nudných tašek přes rameno, aneb nová kolekce brašen Gola na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Konec nudných tašek přes rameno, aneb nová kolekce brašen Gola na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Konec nudných tašek přes rameno, aneb nová kolekce brašen Gola na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Konec nudných tašek přes rameno, aneb nová kolekce brašen Gola na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Gola   brašny Gola   tašky Gola   Freshlabels.cz   Freshlabels   Gola podzim 2010  

Hura