Size? x Nike / Povedený hybrid Lunar Air 180 ACG

Size? x Nike / Povedený hybrid Lunar Air 180 ACG

Tenisky (Sneakers)

Designérský tým Nike se snaží hledat stále nové a nové cesty, kudy by se ubíraly jejich kroky a jednou z možností je výroba hybridů. Dá se říct, že je to prozatím vedlejší nevyšlapaná cestička, ale postupem času to může být jistým řešením, i když tomu tak nejspíše nebude.

Mezi další povedené hybridy firmy Nike můžeme jistě zařadit výsledek kolaborace s obchodech size?. Výsledné Nike Lunar Air 180 ACG jsou tvořeny prvky z několika tenisek. Prakticky můžeme prohlásit, že hlavní stavební kámen byl převzat z tenisek Air Max 180 a byl posazen na podrážku Lunar.

Tenisky dorazí do obchodu size? začátkem následujícího měsíce.

Size? x Nike / Povedený hybrid Lunar Air 180 ACG (http://www.stylehunter.cz)Size? x Nike / Povedený hybrid Lunar Air 180 ACG (http://www.stylehunter.cz)Size? x Nike / Povedený hybrid Lunar Air 180 ACG (http://www.stylehunter.cz)Size? x Nike / Povedený hybrid Lunar Air 180 ACG (http://www.stylehunter.cz)Size? x Nike / Povedený hybrid Lunar Air 180 ACG (http://www.stylehunter.cz)Size? x Nike / Povedený hybrid Lunar Air 180 ACG (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Nike   tenisky Nike   Air Max 180   Nike Air Max 180   size?   size? Nike   Lunar Air 180 ACG   ACG   Lunar  

Hura