Mishka podzim 2010 / Luxusní lookbook by Ellen Stagg, který bude zajímat především pány

Mishka podzim 2010 / Luxusní lookbook by Ellen Stagg, který bude zajímat především pány

Dámské oblečení, Pánské oblečení

New Yorský label Mishka se konečně dováží i k nám, což většině z vás jistě neušlo. Pokud jste to snad nějakým nedopatřením nezaregistrovali, oblečení Mishka můžete nově najít v obchodě Rockit.cz.

Dnes si však posvítíme na nejnovějším lookbook Mishka, pod kterým se podepsala fotografka Ellen Stagg. Myslím, že lookbook bude zajímat především muže, i přes to, že oblečení je určeno především pro dámské publikum.

Není potřeba zdůrazňovat, proč se bude lookbook líbit více mužům, je to evidentní. Lookbook se prostě povedl! Posuďte sami.

Mishka podzim 2010 / Luxusní lookbook by Ellen Stagg, který bude zajímat především pány (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Luxusní lookbook by Ellen Stagg, který bude zajímat především pány (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Luxusní lookbook by Ellen Stagg, který bude zajímat především pány (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Luxusní lookbook by Ellen Stagg, který bude zajímat především pány (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Luxusní lookbook by Ellen Stagg, který bude zajímat především pány (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Luxusní lookbook by Ellen Stagg, který bude zajímat především pány (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Luxusní lookbook by Ellen Stagg, který bude zajímat především pány (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Luxusní lookbook by Ellen Stagg, který bude zajímat především pány (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Luxusní lookbook by Ellen Stagg, který bude zajímat především pány (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Luxusní lookbook by Ellen Stagg, který bude zajímat především pány (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Luxusní lookbook by Ellen Stagg, který bude zajímat především pány (http://www.stylehunter.cz)Mishka podzim 2010 / Luxusní lookbook by Ellen Stagg, který bude zajímat především pány (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Mishka   oblečení Mishka   lookbook   lookbook Mishka   Rockit.cz   Rockit.cz Mishka  

Hura