Podzimní kolekce Addict online na Freshlabels.cz ! Propracovanost v každém knoflíku

Podzimní kolekce Addict online na Freshlabels.cz ! Propracovanost v každém knoflíku

Batohy a tašky, Pánské oblečení, Podzimní bundy, Zimní bundy

Představujeme vám novou kolekci britské značky Addict, která v těchto dnech dorazila do českého obchodu Freshlabels.cz. Konzervativní styly skloubené s moderním streetwearem, přesně na to jsme u firmy Addict zvyklí a nic jiného jsme neočekávali.

S přesvědčením můžeme říct, že naše očekávání se vyplnili, či dokonce, že inženýři z dílny Addict splnili plány na 110 %. Těmi deseti procenty myslíme několik povedených batohů, které do podzimní kolekce patří. Mezi batohy a tašky zařadíme dále precizní zimní a podzimní bundy, mikiny a také celou řadu trik.

Všechny zmiňované produkty Addict již najdete v nabídce teplických shopů Freshlabels a také online na Freshlabels.cz

Podzimní kolekce Addict online na Freshlabels.cz ! Propracovanost v každém knoflíku (http://www.stylehunter.cz)Podzimní kolekce Addict online na Freshlabels.cz ! Propracovanost v každém knoflíku (http://www.stylehunter.cz)Podzimní kolekce Addict online na Freshlabels.cz ! Propracovanost v každém knoflíku (http://www.stylehunter.cz)Podzimní kolekce Addict online na Freshlabels.cz ! Propracovanost v každém knoflíku (http://www.stylehunter.cz)Podzimní kolekce Addict online na Freshlabels.cz ! Propracovanost v každém knoflíku (http://www.stylehunter.cz)Podzimní kolekce Addict online na Freshlabels.cz ! Propracovanost v každém knoflíku (http://www.stylehunter.cz)Podzimní kolekce Addict online na Freshlabels.cz ! Propracovanost v každém knoflíku (http://www.stylehunter.cz)Podzimní kolekce Addict online na Freshlabels.cz ! Propracovanost v každém knoflíku (http://www.stylehunter.cz)Podzimní kolekce Addict online na Freshlabels.cz ! Propracovanost v každém knoflíku (http://www.stylehunter.cz)Podzimní kolekce Addict online na Freshlabels.cz ! Propracovanost v každém knoflíku (http://www.stylehunter.cz)Podzimní kolekce Addict online na Freshlabels.cz ! Propracovanost v každém knoflíku (http://www.stylehunter.cz)Podzimní kolekce Addict online na Freshlabels.cz ! Propracovanost v každém knoflíku (http://www.stylehunter.cz)Podzimní kolekce Addict online na Freshlabels.cz ! Propracovanost v každém knoflíku (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   podzim 2010 Addict   Addict Freshlabels   oblečení Addict   batohy Addict   Freshlabels.cz   Freshlabels   Addict  

Hura