Nové dámské i pánské kolekce Supremebeing a Nikita na Overjoy.cz!

Nové dámské i pánské kolekce Supremebeing a Nikita na Overjoy.cz!

Dámské oblečení, Jeans (Džíny) a kalhoty, Mikiny, Pánské oblečení, Podzimní bundy, Trička, Zimní bundy

Kde něco končí, druhé začíná, chtělo by se říci v době, kdy se teplé počasí už zase na nějaký čas stalo minulostí. My naštěstí víme, jak si podzim a zimu zpříjemnit. Každý studený den bude hned příjemnější, dopřejeme-li si jeden, dva, tři, čtyři anebo více kousků do našeho šatníku. Tentokrát zde máme hned dvě zajímavé kolekce stylového oblečení značek Supremebeing a Nikita, které v Česku seženete například na internetových stránkách shopu Overjoy.cz.

Oblečení Nikita pro aktivní ženy

Značka Nikita se soustředí primárně na dámské oblečení. Založena byla v roce 2000 v Rejkjavíku na Islandu, takže si můžeme být jisti nejen kvalitou použitých materiálů, na které musí být na drsném severu jednoznačně spoleh, ale zároveň zajímavým zpracováním po designové stránce věci. Kde jinde lidé vědí, jak si poradit s nepřízní počasí, než právě na Islandu? V současnosti se oblečení Nikita prodává ve více než třiceti zemích po celém světě, Českou republiku samo sebou nevyjímaje. Aktivní životní styl slečen a dívek, to je hlavní smysl této islandské značky, jež se podílí na množství sportovních i kulturních akcí. Na Overjoy.cz dostanete skvělé mikiny, stylové bundy, kouzelná trička i parádní jeansy.

Supremebeing pro všechny výjimečné

To Supremebeing začínala jako značka pánského oblečení, nicméně brzy se blýskla i svými kolekcemi dámského oblečení. Supremebeing je jedním z nejrychleji se rozvíjejících britských brandů. Značka, zpočátku se specializující výlučně na trička s originálními designy, byla založena v roce 1999 v Cambridge. Dnes už je uznávána celosvětově pro své rozsáhlé kolekce, zajímavé střihy, kvalitní materiály a přirozeně velmi povedené designy. Supremebeing není jen tak obyčejná značka. To potvrzuje i skutečnost, že právě řadě dámského oblečení je věnována nebývalá pozornost. Na zimu určitě doporučujeme pánské i dámské bundy, výborně ovšem vypadají také jejich jeansy.

zdroj: http://www.overjoy.cz

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter