Ikonik Coolture Store s exkluzivním kouskem – Nike Sportswear Destroyer!

Ikonik Coolture Store s exkluzivním kouskem – Nike Sportswear Destroyer!

Podzimní bundy

Exkluzivita je jedním z těch slov, které častým používáním poněkud ztratilo svůj význam. V tomto případě ho však znovu nalezlo. Do pražského Ikonik Coolture Store přichází v těchto dnech naprosto jedinečný produkt. Specialita Nike Sportswear se jmenuje Destroyer Varsity Jacket, a jedná se o věc s opravdu ničivými účinky na vaše nejen estetické cítění.

Bunda NSW Destroyer v sobě snoubí středoškolskou klasiku a unikátní nové prvky, které tak dohromady vytvoří něco zcela nového. Tradiční design tak zůstává, ovšem zlepšuje se funkčnost jednotlivých prvků. Vedle knoflíků tu máme speciální zip, který lépe těsní teplo uvnitř bundy. Lem okolo krku a pásu z materiálu Nike Sphere je mnohem příjemnější na dotyk. Taftovou podšivku nahrazuje nylon ripstop, navozující opravdu luxusní dojem.

Ovšem v těchto dnech asi nejvíce oceníte inovativní dvojvrstvou nepromokavou vlnu, jež nepropustí ani silný déšť. Bunda Nike Sportswear Destroyer je ideálním kouskem oblečení do podzimního počasí. Skvěle dotváří již klasický kousek, který si získává pozornost milionů lidí po celém světě. V následujících dnech se těšte na dalších unikátní záležitosti v Ikonik Coolture Store. Budeme vás informovat!

Ikonik Coolture Store s exkluzivním kouskem – Nike Sportswear Destroyer! (http://www.stylehunter.cz)Ikonik Coolture Store s exkluzivním kouskem – Nike Sportswear Destroyer! (http://www.stylehunter.cz)Ikonik Coolture Store s exkluzivním kouskem – Nike Sportswear Destroyer! (http://www.stylehunter.cz)Ikonik Coolture Store s exkluzivním kouskem – Nike Sportswear Destroyer! (http://www.stylehunter.cz)Ikonik Coolture Store s exkluzivním kouskem – Nike Sportswear Destroyer! (http://www.stylehunter.cz)Ikonik Coolture Store s exkluzivním kouskem – Nike Sportswear Destroyer! (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: http://www.ikonikstore.cz/

Štítky:   Bundy   bunda   bunda Nike   Nike Sportswear   Nike Sportswear Destroyer   Destroyer Varsity Jacket   Ikonik   Ikonik Coolture Store  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter