X-Girl x G-Shock / Klasické hodinky DW-6900

X-Girl x G-Shock / Klasické hodinky DW-6900

Hodinky a šperky

Lidé z X-Girl opět realizovali kolaboraci s firmou Casio, a opět jsou výsledkem krásné hodinky typu G-Shock. Právě teď je dobrá doba na pořízený kvalitních hodinek G-Shock, jelikož se objevuje mnoho luxusních kolaborací.

Následující hodinky jistě patří k těm povedenějším, jak se hned na první pohled zdá. Bílou barvou na hodinkách DW-6900 se nedá nic zkazit, a pokud je doplníte o zajímavé modročervené detaily, máte zaručen úspěch. Custom obal hodinek je samozřejmostí.

Release date jsem se sice nedozvěděl, ale předpokládám, že se objeví na trhu během následujících týdnů. Nechme se překvapit.

X-Girl x G-Shock / Klasické hodinky DW-6900 (http://www.stylehunter.cz)X-Girl x G-Shock / Klasické hodinky DW-6900 (http://www.stylehunter.cz)X-Girl x G-Shock / Klasické hodinky DW-6900 (http://www.stylehunter.cz)X-Girl x G-Shock / Klasické hodinky DW-6900 (http://www.stylehunter.cz)X-Girl x G-Shock / Klasické hodinky DW-6900 (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   DW-6900   G-Shock DW-6900   X-Girl G-Shock   X-Girl   Casio   hodinky Casio   Hodinky G-Shock   G-Shock   Casio G-Shock   X-Girl Casio  

Hura