Nooka Zub Zayu / Představení nových hodinek Nooka

Nooka Zub Zayu / Představení nových hodinek Nooka

Hodinky a šperky

Již delší jsme neměli zprávy o žádné novince od firmy Nooka, od představení luxusních brýlí nebylo o labelu v podstatě slyšet, až dnes. Představíme si nové hodinky s originálním pojetím času, jak už všichni od značky Nooka očekáváme.

V dílně Nooka, která se umístěna v New Yorku, se zrodily další netradiční hodinky. Odečítání času je obdobné, jako u předchozích modelů, ovšem hodinky Zub Zayu jsou poněkud posunuty na stranu. Nový model bude k dostání v pěti barvách – černá, šedá, modrá, růžová a žlutá.

Jistě se vám nemusí připomínat, kde hodinky můžete kupovat. Všichni víme, že určité množství hodinek Nooka najdeme v prodeji na Freshlabels.cz, ovšem jestli se tam v brzké době objeví i nové Zub Zayu je ve hvězdách, a na vedení zmíněného obchodu. Každopádně vás budeme informovat o případném výskytu na e-shopu.

Nooka Zub Zayu / Představení nových hodinek Nooka (http://www.stylehunter.cz)Nooka Zub Zayu / Představení nových hodinek Nooka (http://www.stylehunter.cz)Nooka Zub Zayu / Představení nových hodinek Nooka (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Nooka Zub Zayu   Freshlabels.cz   Freshlabels   Nooka   hodinky Nooka   Zub Zayu  

Hura