Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!

Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!

Dámské oblečení, Hodinky a šperky, Mikiny, Pánské oblečení, Trička

Všichni fandové WeSC pozor! Na Freshlabels.cz dorazila první ochutnávka zimní kolekce skandinávského streetwear a vypadá to, že letošní zimní série oblečení WeSC bude opravdu nadupaná! Máme se na co těšit.

Do e-shopu a teplických obchodů Freshlabels.cz přibylo několik dámských trik, mikin, bund a také jedna chuťovka – výsledek kolaborace Casio x WeSC, tedy luxusní digitálky G-Shock v žlutém provedení, kterých běhá po světě pouze 300 kusů! Jedinečná šance koupit hodinky Casio x WeSC!

Série trik je včetně kousků s designy od WeAktivistů jako jsou Lady Tigra, Yasumaso Yonehara, Beth Riesgraf a jiní superlativci. Jsem doslova nadržený na další várku oblečení WeSC, která na sebe nenechá dlouho čekat.

Kompletní nabídku labelu WeSC na Freshlabels.cz najdete zde.

Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)Yeah! Ochutnávka zimní kolekce WeSC na Freshlabels.cz již nyní!  (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Freshlabels.cz   Freshlabels   WeSC Casio   wesc   oblečení WeSC   Casio   G-Shock   Casio G-Shock   zima 2010 Wesc   Beth Riesgraf   Lady Tigra   Yasumaso Yonehara   Casio x WeSC  

Hura