Zimní kolekce Glamour Kills již v prodeji! Shánějte na Rockit.cz

Zimní kolekce Glamour Kills již v prodeji! Shánějte na Rockit.cz

Dámské oblečení, Pánské oblečení

Mark Capicotto se rozhodl dobýt výšiny nebeské. Svou značkou stylového módního oblečení Glamour Kills totiž neustále dokazuje, že patří k tomu nejzajímavějšímu, co lze v oblasti streetwearu pořídit. Od roku 2005, kdy byla značka Glamour Kills se svým pověstným logem ve tvaru okřídleného růžového prasátka založena, se těší z nejednoho úspěchu. Mezi ně můžeme jistě zařadit i následující dvě věci, o kterých referuje tento článek. Zaprvé, na světě je nová zimní kolekce 2010/2011. Zadruhé, spousta oblečení z této kolekce Glamour Kills byla naskladněna tím nejpovolanějším e-shopem v České republice, jehož jméno zní: Rockit.cz!

Zimní kolekce Glamour Kills již v prodeji! Shánějte na Rockit.cz (http://www.stylehunter.cz)

Nothing Seemed More Impossible

Oblečení Glamour Kills uchvátilo fanoušky po celém světě především svými výraznými, přesto jakoby decentními barvami, potisky často přes celé kusy oblečení, úzkými, ale opravdu úzkými džínami a pozoruhodnými slogany, ve kterých se bravurně snoubí vtip s myšlenkou. Jinými slovy, respektive jedním slovem… Osobitost, to je ta vlastnost, pro kterou se stala značka Glamour Kills tolik populární. Zajímavý je nicméně i samotný duch Glamour Kills. Značka vyšla z undergroundového prostředí, tak se není čemu divit, že i oblečení Glamour Kills je pořádný rock’n’roll!

Vraťme se ale zpět k oné kolekci. I když se jedná o kolekci zimní na období posledních měsíců letošního roku a prvních měsíců roku příštího, z fotek to tak ani nevypadá. Jistě, tu a tam se najde kulich či bunda, ale ve finále jde pořád o to, co činí Glamour Kills tolik jedinečnou. Základem této značky jsou bezesporu trička chytlavých designů, uhrančivých potisků a strhujících nápisů. Barvy zde máme zastoupeny různé, nicméně prim hrají jako vždy šedá, červená, bílá, černá či růžová. Pro kalhoty, ať už jde o jeansy, nebo ne, je v případě Glamour Kills charakteristický úzký střih, a nikdy to nebude jinak. K tomu si připočtěte mikiny, svetry a košile, a máme uděláno.

Tohle je Glamour Kills v celé své kráse. Objednávejte na Rockit.cz, výhradním distributorovi pro Českou republiku a e-shopu s tou nejlepší nabídkou! Fotky hledejte v galerii níže!

zdroj: http://www.rockit.cz/…lamour-kills, http://www.glamourkills.com/…ok/season/11

Štítky:   Glamour Kills   zimní kolekce   winter 2010/2011   oblečení Glamour Kills   Rock It   Rockit.cz  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter