Dead Legacy Clothing: Nová krutá značka dorazila do Rockit.cz!

Dead Legacy Clothing: Nová krutá značka dorazila do Rockit.cz!

Pánské oblečení, Trička

Z někdejšího industriálního a rock’n’rollového srdce Velké Británie dorazila do prodejny Rockit.cz první várka pozoruhodné značky Dead Legacy Clothing. A protože je Rockit.cz internetovým obchodem, který nabízí originální oblečení pro originální lidi, v případě této manchesterské značky to nemůže být jinak.

Dříve, než si řekneme, co přesně lidé z Rockit.cz naskladili, musíme utrousit pár slov o samotné značce. Jedná se o novinku na českém trhu, takže si jistě své představení zaslouží. Jak už bylo řečeno, značka pochází z anglického Manchesteru, který proslavily kapely jako The Smiths, Joy Division, Oasis či The Stone Roses. Tvůrci Dead Legacy přiznávají, že je tyto kapely a vůbec celá atmosféra rock’n’rollu velmi ovlivnily.

Značka Dead Legacy je nekonformní záležitostí. Jako taková nabízí neotřelá trika, bundy a pásky. Na Rockit.cz dorazilo sedm modelů triček Dead Legacy, která nikoho nenechají na pochybách, že tohle je rock’n’roll, jak má bejt.

Dead Legacy Clothing: Nová krutá značka dorazila do Rockit.cz! (http://www.stylehunter.cz)Dead Legacy Clothing: Nová krutá značka dorazila do Rockit.cz! (http://www.stylehunter.cz)Dead Legacy Clothing: Nová krutá značka dorazila do Rockit.cz! (http://www.stylehunter.cz)Dead Legacy Clothing: Nová krutá značka dorazila do Rockit.cz! (http://www.stylehunter.cz)Dead Legacy Clothing: Nová krutá značka dorazila do Rockit.cz! (http://www.stylehunter.cz)Dead Legacy Clothing: Nová krutá značka dorazila do Rockit.cz! (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Dead Legacy   Dead Legacy Clothing   Rock it   Rockit.cz   trika   trička  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter