COLLECT ALL IKONIKZ!  Seznamte se s postavičkami a spotem Ikonikstore

COLLECT ALL IKONIKZ! Seznamte se s postavičkami a spotem Ikonikstore

Art & Design

Ikonik. coolture store představuje vlastní kolekci postaviček jménem IKONIKZ. Autorem těchto postaviček je přední český writer a grafik Michal Škapa alias TRON. Ten vytvořil 6 zajímavých charakterů, které dávají dohromady celou kolekci IKONIKZ.

Verzi postaviček IKONIKZ z tvrdého papíru můžete získat ke každému nákupu v ikonik. coolture store na Ostrovní 25, Praha 1 nebo na ikonikstore.cz.

Zároveň se pravidelně v pražských ulicích budou objevovat větší verze IKONIKZ z polystyrenu, kdy a kde bude vždy zveřejněno na Facebook.com/i­konikstore.cz. Collect all IKONIKZ!

Do budoucna se chystají další IKONIKZ! Sledujte Stylehunter.cz a dozvíte se víc!

Ikonik. coolture store spot

Collect all IKONIKZ!

COLLECT ALL IKONIKZ!  Seznamte se s postavičkami a spotem Ikonikstore (http://www.stylehunter.cz)COLLECT ALL IKONIKZ!  Seznamte se s postavičkami a spotem Ikonikstore (http://www.stylehunter.cz)COLLECT ALL IKONIKZ!  Seznamte se s postavičkami a spotem Ikonikstore (http://www.stylehunter.cz)COLLECT ALL IKONIKZ!  Seznamte se s postavičkami a spotem Ikonikstore (http://www.stylehunter.cz)COLLECT ALL IKONIKZ!  Seznamte se s postavičkami a spotem Ikonikstore (http://www.stylehunter.cz)COLLECT ALL IKONIKZ!  Seznamte se s postavičkami a spotem Ikonikstore (http://www.stylehunter.cz)COLLECT ALL IKONIKZ!  Seznamte se s postavičkami a spotem Ikonikstore (http://www.stylehunter.cz)COLLECT ALL IKONIKZ!  Seznamte se s postavičkami a spotem Ikonikstore (http://www.stylehunter.cz)COLLECT ALL IKONIKZ!  Seznamte se s postavičkami a spotem Ikonikstore (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Michal Škapa alias TRON   Michal Škapa   TRON   TRON IKONIKZ   Ikonik. coolture store   postavičky Ikonik. coolture store   IKONIKZ   Ikonikstore  

Hura