Nixon The GoGo / Nejnovější barevné variace klasických hodinek

Nixon The GoGo / Nejnovější barevné variace klasických hodinek

Hodinky a šperky

Pokud se na našem blogu objeví zpráva o hodinkách, většinou jde o značky Nixon, G-Shock nebo Nooka. Omlouváme se, ale většina ostatní labelů vyrábí pro nás nepříliš zajímavé hodinky. Jestliže i tak byste měli nějaký skvělý tip na firmu, která se zabývá výrobou atraktivních digitálek, stačí nám přidat příspěvek na zeď facebook stránky Stylehunter.cz. Váš názor nás zajímá.

Ale v dnešní zprávě tomu nebude jinak, jelikož si představíme novou kolekci Nixon. Solidní série hodinek The GoGo je naplánována na jaro 2011, takže se každou chvíli dostaví do vybraných shopů.

U nás patří mezi nejvýznamnější prodejce Nixon obchod Queens.cz, kde najdete slušnou nabídku tohoto amerického labelu.

Nixon The GoGo / Nejnovější barevné variace klasických hodinek (http://www.stylehunter.cz)Nixon The GoGo / Nejnovější barevné variace klasických hodinek (http://www.stylehunter.cz)Nixon The GoGo / Nejnovější barevné variace klasických hodinek (http://www.stylehunter.cz)Nixon The GoGo / Nejnovější barevné variace klasických hodinek (http://www.stylehunter.cz)Nixon The GoGo / Nejnovější barevné variace klasických hodinek (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   The GoGo   Nixon The GoGo   jaro 2011 Nixon   Nixon   G-Shock   Nooka   hodinky Nixon   Queens.cz   Queens  

Hura