Nová zásilka Pyknic na Rockit.cz, nechte si chutnat!

Nová zásilka Pyknic na Rockit.cz, nechte si chutnat!

Dámské oblečení, Pánské oblečení, Trička

Dost dobrý k jídlu, tak zní motto jisté kulinářské lahůdky, která se nedávno ocitla na jídelníčku dobře známého českého obchodu Rockit.cz, bez něhož by zkrátka nakupování na internetu nebylo takové, jaké je. Značka Pyknic vznikla v roce 2006 během jednoho univerzitního fotbalového utkání ve Spojených státech, dnes sídlí v New Jersey.

Zásadní pro její vznik byl hlad po originálním oblečení, jenž se objevil v souvislosti s mnoha zklamáními doprovázejícími návštěvy po místních skateshopech a buticích obecně. Šéfkuchař a Řezník, zakladatelé značky Pyknic, si proto usmysleli, že už to dále nemohou snášet. Lidské potřeby jsou prostě lidské potřeby. Výsledkem je lahodná kolekce, kterou si nyní můžete vychutnávat i na Rockit.cz.

Ten opravdu nejlepší Pyknic sestává z mnoha ingrediencí, přičemž prim zde bezesporu hrají dámská i pánská trička s kouzelnými designy přes celou svou výšku. V nabídce Rockit.cz najdeme také kulichy, bundy či náramky. Kdo máte chuť, víte, kam máte zavítat. Vaše chuťové pohárky si zaručeně užijou.

Nová zásilka Pyknic na Rockit.cz, nechte si chutnat! (http://www.stylehunter.cz)Nová zásilka Pyknic na Rockit.cz, nechte si chutnat! (http://www.stylehunter.cz)Nová zásilka Pyknic na Rockit.cz, nechte si chutnat! (http://www.stylehunter.cz)Nová zásilka Pyknic na Rockit.cz, nechte si chutnat! (http://www.stylehunter.cz)Nová zásilka Pyknic na Rockit.cz, nechte si chutnat! (http://www.stylehunter.cz)Nová zásilka Pyknic na Rockit.cz, nechte si chutnat! (http://www.stylehunter.cz)Nová zásilka Pyknic na Rockit.cz, nechte si chutnat! (http://www.stylehunter.cz)Nová zásilka Pyknic na Rockit.cz, nechte si chutnat! (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: http://www.rockit.cz/…talog/pyknic

Štítky:   Pyknic   Rock it   Rockit.cz   Rockit!   trika   trička  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter