Novinka od Nooka - Zub Zayu / V prodeji na Freshlabels.cz!

Novinka od Nooka - Zub Zayu / V prodeji na Freshlabels.cz!

Hodinky a šperky

Matthew Waldman si pro nás hned na začátku roku přichystal novinku v podobě nového modelu hodinek Nooka. Jak už všichni tušíme, znovu se bude jednat o poněkud netradiční pojetí času, které nyní ale dostalo další podobu.

Stranově vyhnuté hodinky typu Zub Zayu jsou k dostání na Freshlabels v dvojím barevném provedení, takže můžeme vybírat mezi nebesky modrou a temně černou variantou. Samozřejmě, že se dodávka z New Yorku neobešla bez modelu Zub 20 Zehn.

Kompletní nabídku design watches Nooka na Freshlabels.cz můžete shlédnout zde.

Novinka od Nooka - Zub Zayu / V prodeji na Freshlabels.cz! (http://www.stylehunter.cz)Novinka od Nooka - Zub Zayu / V prodeji na Freshlabels.cz! (http://www.stylehunter.cz)Novinka od Nooka - Zub Zayu / V prodeji na Freshlabels.cz! (http://www.stylehunter.cz)Novinka od Nooka - Zub Zayu / V prodeji na Freshlabels.cz! (http://www.stylehunter.cz)Novinka od Nooka - Zub Zayu / V prodeji na Freshlabels.cz! (http://www.stylehunter.cz)Novinka od Nooka - Zub Zayu / V prodeji na Freshlabels.cz! (http://www.stylehunter.cz)Novinka od Nooka - Zub Zayu / V prodeji na Freshlabels.cz! (http://www.stylehunter.cz)Novinka od Nooka - Zub Zayu / V prodeji na Freshlabels.cz! (http://www.stylehunter.cz)Novinka od Nooka - Zub Zayu / V prodeji na Freshlabels.cz! (http://www.stylehunter.cz)Novinka od Nooka - Zub Zayu / V prodeji na Freshlabels.cz! (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: Freshlabels.cz

Štítky:   Zub 20 Zehn   Nooka Zub Zayu   Zub Zayu   Nooka   hodinky Nooka   Freshlabels.cz   Freshlabels   Nooka Freshlabels  

Hura