G-Shock leden 2011 / Digitálky nejen pro Hulka

G-Shock leden 2011 / Digitálky nejen pro Hulka

Hodinky a šperky

Hodinky Casio G-Shock se rozšířily do všech subkultur, takže se s nimi můžeme často setkat u designérů, zpěváků i u světových módních ikon. Není se čemu divit, digitálky G-Shock se staly revolučním artiklem, jenž se vyznačuje především svou pestrostí a nápaditostí.

Důkazem toho je silná série hodinek GD-100MS, která ihned upoutá pozornost masivním vzhledem. Další velkou předností je zcela určitě rozmanitá barevnost, jež ocení mnoho příznivců značky Casio.

Vyhledejte co nejdříve u vybraných prodejců Casio, avšak zamířit budete muset nejspíše směrem k Japonsku, neboť se jedná o edici G-Shock Japan.

G-Shock leden 2011 / Digitálky nejen pro Hulka  (http://www.stylehunter.cz)G-Shock leden 2011 / Digitálky nejen pro Hulka  (http://www.stylehunter.cz)G-Shock leden 2011 / Digitálky nejen pro Hulka  (http://www.stylehunter.cz)G-Shock leden 2011 / Digitálky nejen pro Hulka  (http://www.stylehunter.cz)G-Shock leden 2011 / Digitálky nejen pro Hulka  (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   G-Shock Japan   hodinky G-Shock   hodinky GD-100MS   Casio   hodinky Casio   G-Shock   G-Shock Casio   GD-100MS   G-Shock GD-100MS  

Hura