The Hundreds jaro 2011 / Návrat k počátkům - Lookbook

The Hundreds jaro 2011 / Návrat k počátkům - Lookbook

Pánské oblečení

Jestliže již netrpělivě očekáváte jarní sérii oblečení značky The Hundreds, máme pro vás skvělou zprávu. Jarní kolekce bratrů Hundreds představena, před obchody TH se začínají tvořit fronty.

Vedení labelu The Hundreds se pokouší prostřednictvím nové kolekce navázat na silné začátky značky, takže se můžeme těšit na oblečení, jehož základem je především kalifornská kultura.

Samozřejmě, že se oblečení dostane i k nám. Co nejdříve dorazí nejnovější série oblečení The Hundreds do obchodu Queens.cz, o čemž vás budeme včas informovat.

The Hundreds jaro 2011 / Návrat k počátkům - Lookbook (http://www.stylehunter.cz)The Hundreds jaro 2011 / Návrat k počátkům - Lookbook (http://www.stylehunter.cz)The Hundreds jaro 2011 / Návrat k počátkům - Lookbook (http://www.stylehunter.cz)The Hundreds jaro 2011 / Návrat k počátkům - Lookbook (http://www.stylehunter.cz)The Hundreds jaro 2011 / Návrat k počátkům - Lookbook (http://www.stylehunter.cz)The Hundreds jaro 2011 / Návrat k počátkům - Lookbook (http://www.stylehunter.cz)The Hundreds jaro 2011 / Návrat k počátkům - Lookbook (http://www.stylehunter.cz)The Hundreds jaro 2011 / Návrat k počátkům - Lookbook (http://www.stylehunter.cz)The Hundreds jaro 2011 / Návrat k počátkům - Lookbook (http://www.stylehunter.cz)The Hundreds jaro 2011 / Návrat k počátkům - Lookbook (http://www.stylehunter.cz)The Hundreds jaro 2011 / Návrat k počátkům - Lookbook (http://www.stylehunter.cz)The Hundreds jaro 2011 / Návrat k počátkům - Lookbook (http://www.stylehunter.cz)The Hundreds jaro 2011 / Návrat k počátkům - Lookbook (http://www.stylehunter.cz)The Hundreds jaro 2011 / Návrat k počátkům - Lookbook (http://www.stylehunter.cz)The Hundreds jaro 2011 / Návrat k počátkům - Lookbook (http://www.stylehunter.cz)The Hundreds jaro 2011 / Návrat k počátkům - Lookbook (http://www.stylehunter.cz)The Hundreds jaro 2011 / Návrat k počátkům - Lookbook (http://www.stylehunter.cz)The Hundreds jaro 2011 / Návrat k počátkům - Lookbook (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   The Hundreds   Queens.cz   jaro 2011   oblečení   lookbook  

Hura