Supreme jaro/léto 2011 - Vychytávky a doplňky

Supreme jaro/léto 2011 - Vychytávky a doplňky

Doplňky, Gadgets a technika

Nedávno jsme vám představili lookbook značky Supreme, který poukazoval na kolekci jaro/léto 2011. Zároveň jsme vám slíbili pokračování série v podobě netradičních doplňků. My své sliby plníme.

Label Supreme je známý výrobou atraktivních gadgets a podobných vymožeností, avšak aktuální kolekcí jako by se nám pokoušel dokázat, že návrháři Supreme mají opravdu bujnou fantazii. Zajímavá je například miska s nápadným brandingem a vodní pistole.

Tak trochu se obávám, s čím přijdou příště. Co třeba vibrátor Supreme?

Supreme jaro/léto 2011 - Vychytávky a doplňky (http://www.stylehunter.cz) Supreme jaro/léto 2011 - Vychytávky a doplňky (http://www.stylehunter.cz)Supreme jaro/léto 2011 - Vychytávky a doplňky (http://www.stylehunter.cz)Supreme jaro/léto 2011 - Vychytávky a doplňky (http://www.stylehunter.cz)Supreme jaro/léto 2011 - Vychytávky a doplňky (http://www.stylehunter.cz)Supreme jaro/léto 2011 - Vychytávky a doplňky (http://www.stylehunter.cz)Supreme jaro/léto 2011 - Vychytávky a doplňky (http://www.stylehunter.cz)Supreme jaro/léto 2011 - Vychytávky a doplňky (http://www.stylehunter.cz)Supreme jaro/léto 2011 - Vychytávky a doplňky (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Supreme   doplňky   jaro/léto 2011  

Hura