Fiat 500 by Gucci / Auto roku navržené v dílně Gucci

Fiat 500 by Gucci / Auto roku navržené v dílně Gucci

Art & Design

Značka Gucci je sice považován za symbol luxusu a elegance, avšak na trh nyní dorazí miniaturní auto Fiat 500, které bylo vyzdobeno barvami této fenomenální firmy.

Roli v tom určitě hrají kořeny labelu Gucci, které sahají do Itálie, ale i tak bych si snáz představil například FerrariGucci barvách. Těžko říct, jak výběr auta probíhal, ale i tak můžeme věřit, že návrháři Gucci představili dvojí barevnou kombinaci auta, přičemž jako doplněk k Fiatu si můžete přikoupit stylovou tašku, boty, mikiny, hodinky či brýle.

Auto půjde do prodeje s cenovkou přes 400 000 Kč.

Fiat 500 by Gucci / Auto roku navržené v dílně Gucci (http://www.stylehunter.cz) Fiat 500 by Gucci / Auto roku navržené v dílně Gucci (http://www.stylehunter.cz)Fiat 500 by Gucci / Auto roku navržené v dílně Gucci (http://www.stylehunter.cz)Fiat 500 by Gucci / Auto roku navržené v dílně Gucci (http://www.stylehunter.cz)Fiat 500 by Gucci / Auto roku navržené v dílně Gucci (http://www.stylehunter.cz)Fiat 500 by Gucci / Auto roku navržené v dílně Gucci (http://www.stylehunter.cz)Fiat 500 by Gucci / Auto roku navržené v dílně Gucci (http://www.stylehunter.cz)Fiat 500 by Gucci / Auto roku navržené v dílně Gucci (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Fiat 500 by Gucci   Fiat 500   Gucci   Fiat   oblečení Gucci  

Hura