Nike Free Run+ 2 / Rozvíjející se tenisky

Nike Free Run+ 2 / Rozvíjející se tenisky

Tenisky (Sneakers)

Dnešní zprávou uděláme radost spíš uživatelům, kteří rádi spojují funkčnost s estetikou, neboť následující kecky patří mezi moderní běžecké tenisky. Pojem sneakers není zcela ohraničen, takže si je do sekce tenisek můžeme uvést.

V továrně Nike byl vyvinut model Free Run+ 2, který plně využívá vlastnosti technologie Nike Free, což je napodobování chůze s bosou nohou. Na trhu se objevilo několik atraktivních colorways, takže můžeme potvrdit, že i funkčnost může být krásná.

Po zhlédnutí fotek s novou edicí se nám naskytne hned několik otázek, ale zásadní dotaz zní: Která jiná obuv dokáže být tak ohebná?

Nike Free Run+ 2 / Rozvíjející se tenisky (http://www.stylehunter.cz)Nike Free Run+ 2 / Rozvíjející se tenisky (http://www.stylehunter.cz)Nike Free Run+ 2 / Rozvíjející se tenisky (http://www.stylehunter.cz)Nike Free Run+ 2 / Rozvíjející se tenisky (http://www.stylehunter.cz)Nike Free Run+ 2 / Rozvíjející se tenisky (http://www.stylehunter.cz)Nike Free Run+ 2 / Rozvíjející se tenisky (http://www.stylehunter.cz)Nike Free Run+ 2 / Rozvíjející se tenisky (http://www.stylehunter.cz)Nike Free Run+ 2 / Rozvíjející se tenisky (http://www.stylehunter.cz)Nike Free Run+ 2 / Rozvíjející se tenisky (http://www.stylehunter.cz)Nike Free Run+ 2 / Rozvíjející se tenisky (http://www.stylehunter.cz)Nike Free Run+ 2 / Rozvíjející se tenisky (http://www.stylehunter.cz)Nike Free Run+ 2 / Rozvíjející se tenisky (http://www.stylehunter.cz)Nike Free Run+ 2 / Rozvíjející se tenisky (http://www.stylehunter.cz)Nike Free Run+ 2 / Rozvíjející se tenisky (http://www.stylehunter.cz)Nike Free Run+ 2 / Rozvíjející se tenisky (http://www.stylehunter.cz)Nike Free Run+ 2 / Rozvíjející se tenisky (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Nike Free Run+ 2   Free Run+ 2   Nike   obuv Nike   obuv   běžecká obuv   Nike Free   Nike+  

Hura