Jun Watanabe x atmos x Reebok / Trojice, která se vyzná

Jun Watanabe x atmos x Reebok / Trojice, která se vyzná

Tenisky (Sneakers)

Puntíkované tenisky nejsou žádnou ojedinělostí, ale občas se najdou i kecky, které z řady vyčnívají. Sneakers Rebook Pump Fury sice vystupují ze zástupu už samy o sobě, avšak tentokrát si je vzal do parády japonský designér Jun Watanabe.

Na růžovou v kombinaci s bledě modrou příliš často nenarážíme, i když je to poměrně škoda, protože tyhle dvě barvy vedle sebe vypadají skvěle. Jun k těmto barvám navíc přidal bílé puntíky na černém podkladu a může si připsat další sukces.

Kompletní projekt dále proběl pod záštitou obchodu atmos, což je jistá záruka kvality.

Jun Watanabe x atmos x Reebok / Trojice, která se vyzná (http://www.stylehunter.cz)Jun Watanabe x atmos x Reebok / Trojice, která se vyzná (http://www.stylehunter.cz)Jun Watanabe x atmos x Reebok / Trojice, která se vyzná (http://www.stylehunter.cz)Jun Watanabe x atmos x Reebok / Trojice, která se vyzná (http://www.stylehunter.cz)Jun Watanabe x atmos x Reebok / Trojice, která se vyzná (http://www.stylehunter.cz)Jun Watanabe x atmos x Reebok / Trojice, která se vyzná (http://www.stylehunter.cz)Jun Watanabe x atmos x Reebok / Trojice, která se vyzná (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Jun Watanabe   atmos   tenisky   Reebok   Pump Fury  

Hura