Nové trika WeSC na Freshlabels.cz / Klasika ještě o třídu lepší

Nové trika WeSC na Freshlabels.cz / Klasika ještě o třídu lepší

Trička

Ho ho ho! Hned po džínové várce ze Skandinávie k nám zamířila i kolekce triček s ikonickým designem WeSC. Zasloužili se o to lidé z obchodu Freshlabels.cz.

Styl, který se používá v dílně WeSC, poznáme všichni už na kilometry daleko, především kvůli použitým barvám a potiskům. Nová edice se věnuje slečnám i pánům, ostatně jako každá kolekce. Stačí si vybrat!

Fresh oblečení značky WeSC na e-shopu Freshlabels.cz vybírejte zde.

Nové trika WeSC na Freshlabels.cz / Klasika ještě o třídu lepší (http://www.stylehunter.cz)Nové trika WeSC na Freshlabels.cz / Klasika ještě o třídu lepší (http://www.stylehunter.cz)Nové trika WeSC na Freshlabels.cz / Klasika ještě o třídu lepší (http://www.stylehunter.cz)Nové trika WeSC na Freshlabels.cz / Klasika ještě o třídu lepší (http://www.stylehunter.cz)Nové trika WeSC na Freshlabels.cz / Klasika ještě o třídu lepší (http://www.stylehunter.cz)Nové trika WeSC na Freshlabels.cz / Klasika ještě o třídu lepší (http://www.stylehunter.cz)Nové trika WeSC na Freshlabels.cz / Klasika ještě o třídu lepší (http://www.stylehunter.cz)Nové trika WeSC na Freshlabels.cz / Klasika ještě o třídu lepší (http://www.stylehunter.cz)Nové trika WeSC na Freshlabels.cz / Klasika ještě o třídu lepší (http://www.stylehunter.cz)Nové trika WeSC na Freshlabels.cz / Klasika ještě o třídu lepší (http://www.stylehunter.cz)Nové trika WeSC na Freshlabels.cz / Klasika ještě o třídu lepší (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   WeSC   oblečení WeSC   Freshlabels.cz  

Hura