Sixpack na Freshlabels.cz / Nemožné označit pouze za oblečení

Sixpack na Freshlabels.cz / Nemožné označit pouze za oblečení

Trička

Oblečení značky Sixpack se proslavilo v českých luzích a hájích především díky obchodu Freshlabels.cz, který se rozhodl tento fenomenální label zařadit do svého repertoáru.

Výtvory z dílny Sixpack většinou zapadají spíše do umělecké sféry, což má svůj důvod. Při návrhu poslední kolekce si přizvali na pomoc přední světové ilustrátory a designéry, tím pádem můžeme nakupovat trika od Jonathana Zawady, Grega Ewinga, Jesse Auersala nebo studia Bell.

Umělecké kousky ze světa módy můžeme již kupovat na Freshlabels.cz. Z kompletní nabídky Sixpack vybírejte zde.

Sixpack na Freshlabels.cz / Nemožné označit pouze za oblečení (http://www.stylehunter.cz)Sixpack na Freshlabels.cz / Nemožné označit pouze za oblečení (http://www.stylehunter.cz)Sixpack na Freshlabels.cz / Nemožné označit pouze za oblečení (http://www.stylehunter.cz)Sixpack na Freshlabels.cz / Nemožné označit pouze za oblečení (http://www.stylehunter.cz)Sixpack na Freshlabels.cz / Nemožné označit pouze za oblečení (http://www.stylehunter.cz)Sixpack na Freshlabels.cz / Nemožné označit pouze za oblečení (http://www.stylehunter.cz)Sixpack na Freshlabels.cz / Nemožné označit pouze za oblečení (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Sixpack   oblečení Sixpack   Freshlabels.cz   Jonathan Zawada   Greg Ewing   Jess Auersal   Bell  

Hura