Stussy Deluxe jaro 2011 / Lookbook by Collier Schorr

Stussy Deluxe jaro 2011 / Lookbook by Collier Schorr

Pánské oblečení

Pokud vám nestačí klasické kousky Stussy a chcete se zaměřit na detaily a více než precizní provedení, jistě v obchodech vyhledáte odnož Stussy Deluxe. Ovšem připravte svou peněženku na trochu větší výdaje.

Pro nejnovější kolekci Jaro 2011 byl nafocen excelentní lookbook, který nám oblečení detailně představí. I když u Stussy Deluxe v podstatě víme, co kupujeme – originalitu a dokonalou kvalitu. Pod fotky se podepsal Collier Schorr.

Kompletní lookbook ke zhlédnutí pod tímto textem.

Stussy Deluxe jaro 2011 / Lookbook by Collier Schorr (http://www.stylehunter.cz)Stussy Deluxe jaro 2011 / Lookbook by Collier Schorr (http://www.stylehunter.cz)Stussy Deluxe jaro 2011 / Lookbook by Collier Schorr (http://www.stylehunter.cz)Stussy Deluxe jaro 2011 / Lookbook by Collier Schorr (http://www.stylehunter.cz)Stussy Deluxe jaro 2011 / Lookbook by Collier Schorr (http://www.stylehunter.cz)Stussy Deluxe jaro 2011 / Lookbook by Collier Schorr (http://www.stylehunter.cz)Stussy Deluxe jaro 2011 / Lookbook by Collier Schorr (http://www.stylehunter.cz)Stussy Deluxe jaro 2011 / Lookbook by Collier Schorr (http://www.stylehunter.cz)Stussy Deluxe jaro 2011 / Lookbook by Collier Schorr (http://www.stylehunter.cz)Stussy Deluxe jaro 2011 / Lookbook by Collier Schorr (http://www.stylehunter.cz)Stussy Deluxe jaro 2011 / Lookbook by Collier Schorr (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Collier Schorr   Stussy Deluxe   Stussy   Lookbook   . jaro 2011  

Hura