Superlative Nation aneb jaro s WeSC, to je Life after skate!

Superlative Nation aneb jaro s WeSC, to je Life after skate!

Dámské oblečení, Pánské oblečení

Švédská street fashion značka WeSC přichází s jarní kolekcí. Dominují v ní tři hlavní pilíře – „Life after skate“ -, společenská odpovědnost a kreativita. Odlišují se použitím barev a materiálů, aby se nakonec spojily v Superlative Nation – WeSC svět pro všechny podobně naladěné jedince z různých koutů světa.

V „Life after skate“ p!evládají různé odstíny modré, které evokují pohodu a optimistický přístup k životu, doplněné jemnou šedou. V této části dominuje denim, pohodlné svetry a košile jak pro dámy, tak i pro pány. Společenská odpovědnost – to jsou přírodní materiály s barvami jako hnědá, bílá, medová, zelená nebo khaki a převládající army styl. Bundy, kabáty, vesty, košile, trika a topy jsou hlavními elementy této části kolekce. Kreativita zase kvete jasnými barvami, které dokáží rozsvítit i zamračený den s jarními děti a přináší šaty, barevné palety svetrů, legín, topů nebo kraťasů v mnoha střizích. ** Jarní kolekce WeSC** tak znovu svobodnš kombinuje a umožňuje každému najít si svůj vlastní styl, barvy i střihy, vypadat dobře a navíc se ještě cítit pohodlně. Jarní WeSC však není jen o kolekci samotné, ale i o novinkách. Tou hlavní jsou boty. A sice osm různých modelů luxusních sneakers vyrobených z kvalitních materiálů, které jsou primárně určeny především mužům, ale najde se v nich i leckterá žena!

Znovu nechybí ani vždy tak výrazné kolaborace s umělci. Tu nejvýraznější zřejmě představuje spolupráce s fotografem Fatsarazzim. Fats Shariff je už 25 let, během kterých pracoval především jako krativec a konzultant, okem módního průmyslu. Po spojení se streetwearovou značkou Gimme 5 se proslavil i jako fotograf s ojedinělým pohledem na streetwear. Během své kariéry spolupracoval s těmi najznámějšími značkami – například s Vans & Maharishi, Nike, Gimme 5, GoodEnoughUK nebo Bathing Ape.

V rámci společné kolaborace s WeSC tak vznikla baseballová bunda pro muže, jejíž podšívku tvoří jeho nejlepší fotografie z party deseti let WeSC. Kromě ní pak ještě sluchátka a fotoalbum. Oblečení značky WeSC prodává v České republice e-shop Freshlabels.cz.

Superlative Nation aneb jaro s WeSC, to je Life after skate! (http://www.stylehunter.cz)Superlative Nation aneb jaro s WeSC, to je Life after skate! (http://www.stylehunter.cz)Superlative Nation aneb jaro s WeSC, to je Life after skate! (http://www.stylehunter.cz)Superlative Nation aneb jaro s WeSC, to je Life after skate! (http://www.stylehunter.cz)Superlative Nation aneb jaro s WeSC, to je Life after skate! (http://www.stylehunter.cz)Superlative Nation aneb jaro s WeSC, to je Life after skate! (http://www.stylehunter.cz)Superlative Nation aneb jaro s WeSC, to je Life after skate! (http://www.stylehunter.cz)Superlative Nation aneb jaro s WeSC, to je Life after skate! (http://www.stylehunter.cz)Superlative Nation aneb jaro s WeSC, to je Life after skate! (http://www.stylehunter.cz)Superlative Nation aneb jaro s WeSC, to je Life after skate! (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   WeSC   jarní kolekce WeSC   Life after Skate   Superlative Nation   Freshlabels.cz   Freshlabels  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter