Další nováček na Queens.cz! Kultovní hodinky Casio G-Shock

Další nováček na Queens.cz! Kultovní hodinky Casio G-Shock

Hodinky a šperky

Stylehunter.cz je hrdý, že vám může představit novou značku v repertoáru obchodu Queens.cz! Vedení Queensu udělalo radost příznivcům ikonických hodinek G-Shock, když na e-shop přidalo třicet modelů těchto kultovních digitálek.

Tento revoluční krok ocení snad všichni příznivci streetwearu, jelikož odnož G-Shock zasahuje skoro do všech subkultur. Vybírat můžeme z nepřeberného množství crazy barevných kombinací a typů hodinek, a to jako pro slečny, tak pro pány.

Historicky první várku hodinek G-Shock v shopech Queens.cz nalezneš zde.

Další nováček na Queens.cz! Kultovní hodinky Casio G-Shock (http://www.stylehunter.cz)Další nováček na Queens.cz! Kultovní hodinky Casio G-Shock (http://www.stylehunter.cz)Další nováček na Queens.cz! Kultovní hodinky Casio G-Shock (http://www.stylehunter.cz)Další nováček na Queens.cz! Kultovní hodinky Casio G-Shock (http://www.stylehunter.cz)Další nováček na Queens.cz! Kultovní hodinky Casio G-Shock (http://www.stylehunter.cz)Další nováček na Queens.cz! Kultovní hodinky Casio G-Shock (http://www.stylehunter.cz)Další nováček na Queens.cz! Kultovní hodinky Casio G-Shock (http://www.stylehunter.cz)Další nováček na Queens.cz! Kultovní hodinky Casio G-Shock (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   hodinky   Casio   G-shock   Queens.cz   digitálky  

Hura