Zbrusu nové hodinky Nooka na Freshlabels.cz

Zbrusu nové hodinky Nooka na Freshlabels.cz

Hodinky a šperky

Rodina Nooka na Freshlabels.cz se rozšířila o nové přírůstky, za nimiž stojí otec této značky Matthew Waldman, který si na pomoc přivolal strýce Karima Rashida.

Karim Rashid patří mezi světově uznávané designéry a na svém kontě má již několik prestižní ocenění, tak se nemůžeme divit, že hodinky Yogurt, které vznikly ve společné dílně, se vyznačují opravdu nevšedním designem. Jde prakticky o první oválné watches od Nooka.

Kromě této novinky se v online shopu vyskytlo několik stálic v nových barvách, takže se opravdu nemusíte bát, že byste si nevybrali. Kompletní nabídku fenomenální značky Nooka v obchodech Freshlabels.cz naleznete zde.

Zbrusu nové hodinky Nooka na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Zbrusu nové hodinky Nooka na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Zbrusu nové hodinky Nooka na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Zbrusu nové hodinky Nooka na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Zbrusu nové hodinky Nooka na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Zbrusu nové hodinky Nooka na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Zbrusu nové hodinky Nooka na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Zbrusu nové hodinky Nooka na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Zbrusu nové hodinky Nooka na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Zbrusu nové hodinky Nooka na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Zbrusu nové hodinky Nooka na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Zbrusu nové hodinky Nooka na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Yogurt   Nooka Yogurt   Freshlabels.cz   Nooka   hodinky Nooka   Karimem Rashidem   Matthew Waldman  

Hura