Nike x Liberty pack v podání obchodu Ikonikstore.cz

Nike x Liberty pack v podání obchodu Ikonikstore.cz

Tenisky (Sneakers)

Fenomenální pack dámských tenisek Nike, který přichází na trh s názvem Liberty, zamířil i do českého obchodu Ikonikstore.cz a my se nyní podíváme, jaké modely pro nás vedení shopu ukořistilo.

Hned při prvním pohledu na Liberty pack vám musí být jasné, že nic nebylo ponecháno náhodě. Série se stala ihned celosvětovým hitem, ale není se čemu divit, když se v jedné kolekci sejdou kecky typu Blazer, Air Force One a Dunk.

Rozhodně tenisky, které by neměly chybět ve vašem botníku. Těším se, až se objeví stejně prestižní pack i pro pány. Sneakers z série Nike Sportswear x Liberty nakupujte exkluzivně na Ikonikstore.cz!

Nike x Liberty pack v podání obchodu Ikonikstore.cz (http://www.stylehunter.cz)Nike x Liberty pack v podání obchodu Ikonikstore.cz (http://www.stylehunter.cz)Nike x Liberty pack v podání obchodu Ikonikstore.cz (http://www.stylehunter.cz)Nike x Liberty pack v podání obchodu Ikonikstore.cz (http://www.stylehunter.cz)Nike x Liberty pack v podání obchodu Ikonikstore.cz (http://www.stylehunter.cz)Nike x Liberty pack v podání obchodu Ikonikstore.cz (http://www.stylehunter.cz)Nike x Liberty pack v podání obchodu Ikonikstore.cz (http://www.stylehunter.cz)Nike x Liberty pack v podání obchodu Ikonikstore.cz (http://www.stylehunter.cz)Nike x Liberty pack v podání obchodu Ikonikstore.cz (http://www.stylehunter.cz)Nike x Liberty pack v podání obchodu Ikonikstore.cz (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: ikonikstore.cz

Štítky:   Ikonikstore.cz   Air Force One   Dunk   Blazer   Nike   tenisky Nike   Nike Sportswear   obuv Nike   tenisky   Liberty  

Hura