Tip čtenářky: Hodinky ve dřevě, to je WeWood!

Tip čtenářky: Hodinky ve dřevě, to je WeWood!

Hodinky a šperky

Naše pravidelná čtenářka Pavla Ichnerová nám poslala na Stylehunter tip na zajímavé hodinky, které si přivezla ze svých cest po Itálii, z čehož máme samozřejmě radost jistě ne menší než ona. Jedná se o značku WeWood, pocházející z Itálie, jejíž se vyznačují dřevěným povrchovým zpracováním.

Opravdu vytříbený design je zároveň doplněn ctnostnou myšlenkou: Pakliže si zakoupíte některý z modelů hodinek WeWood, výrobce slibuje část zisku investovat do vysazení nových stromů, čímž pomáhá řešit velmi palčivý problém odlesňování, postihující zejména oblast tropických deštných lesů.

Čtenářce Pavle velmi děkujeme za zajímavý tip a doufáme, že další fanoušci módy a našeho magazínu ji budou následovat. Víte o něčem, co stojí za pozornost? Přivezli jste si něco z dovolené, co u nás není k mání? Vyhýbáme se značkám či produktům, které si to ani trochu nezaslouží? Potom nám určitě dejte vědět a my budeme informovat dále. Hezké léto!

Tip čtenářky: Hodinky ve dřevě, to je WeWood! (http://www.stylehunter.cz)Tip čtenářky: Hodinky ve dřevě, to je WeWood! (http://www.stylehunter.cz)Tip čtenářky: Hodinky ve dřevě, to je WeWood! (http://www.stylehunter.cz)Tip čtenářky: Hodinky ve dřevě, to je WeWood! (http://www.stylehunter.cz)Tip čtenářky: Hodinky ve dřevě, to je WeWood! (http://www.stylehunter.cz)

zdroj:

Štítky:   hodinky   náramkové hodinky   WeWood   hodinky WeWood  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter