Represent: Česká značka s více než desetiletou tradicí

Represent: Česká značka s více než desetiletou tradicí

Dámské oblečení, Pánské oblečení

Již více než deset let působí na českém trhu společnost Represent, kterou pravděpodobně nejvíce lidí bude znát díky jejím kultovním boxerkám. Represent 4 Seasons Clothing uvedla svou první kolekci na podzim roku 2000 a od té doby je jednou z nejúspěšnějších značek v Česku, přičemž dál expanduje do zahraničí.

Žít aktivně v jakémkoli ročním období, oblékat se pohodlně a nebát se vyjádřit svůj vlastní názor, to jsou všechno atributy, které jsou značce Represent vlastní. Jako taková se pochopitelně nezaměřuje pouze na spodní prádlo, o kterém ještě bude řeč, ale také na další typy oblečení. Trika, mikiny, kalhoty, sukně, plavky a spousta doplňků jako čepice, peněženky či pásky, to vše můžete pořídit na e-shopu – Represhop.

Vlajkovou lodí jsou ale nepochybně boxerky. Vedle klasických boxerek to jsou zejména boxerky exclusive, které se vyznačují opravdu nadstandardní a také lepším střihem, aby jejich nošení bylo co nejpohodlnější. Pro další informace nezapomeňte kontrolovat Facebook.

Represent: Česká značka s více než desetiletou tradicí (http://www.stylehunter.cz)Represent: Česká značka s více než desetiletou tradicí (http://www.stylehunter.cz)Represent: Česká značka s více než desetiletou tradicí (http://www.stylehunter.cz)Represent: Česká značka s více než desetiletou tradicí (http://www.stylehunter.cz)Represent: Česká značka s více než desetiletou tradicí (http://www.stylehunter.cz)Represent: Česká značka s více než desetiletou tradicí (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: http://www.represent.eu/…a-represent/

Štítky:   Represent   Represhop   boxerky   boxerky classic   boxerky exclusive   boxerky Represent   spodní prádlo   trika   mikiny   kalhoty   sukně   plavky   doplňky  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter