Crooks & Castles x SE Racing PK Ripper / Život na dvou kolech

Crooks & Castles x SE Racing PK Ripper / Život na dvou kolech

Art & Design

Label Crooks & Castles není jen o oblečení, Crooks & Castles znamená životní styl, který se zajímá o fresh záležitosti. Což byl právě důvod, proč zástupci značky Crooks & Castles zavítali do dílny SE Racing.

Společně se daly do práce a výsledkem je exkluzivní jízdní kolo s názvem PK Ripper. S firmou SE Racing v minulosti spolupracovalo již mnoho světoznámých firem, ale jen málokterá kola si vydobyla takovou pověst.

V prodeji v kamenných prodejnách Crooks & Castles, u nás se stará o Crooks & Castles obchod The Streetwise Store Queens, ale toto kolo k nim do skladu pravděpodobně nedorazí.

Crooks & Castles x SE Racing PK Ripper / Život na dvou kolech (http://www.stylehunter.cz)Crooks & Castles x SE Racing PK Ripper / Život na dvou kolech (http://www.stylehunter.cz)Crooks & Castles x SE Racing PK Ripper / Život na dvou kolech (http://www.stylehunter.cz)Crooks & Castles x SE Racing PK Ripper / Život na dvou kolech (http://www.stylehunter.cz)Crooks & Castles x SE Racing PK Ripper / Život na dvou kolech (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Crooks & Castles SE Racing   PK Ripper   SE Racing   Queens.cz   Crooks & Castles   jízdní kolo   jízdní kolo Crooks & Castles  

Hura