Nová edice dámského a pánského oblečení Nike Sportswear na Queens.cz

Nová edice dámského a pánského oblečení Nike Sportswear na Queens.cz

Dámské oblečení, Pánské oblečení

Jaro se blíží doslova mílovými kroky a blíží se nejpestřejší sezóna pro naše botníky a skříně. Tomu nasvědčují i přípravy v obchodě The Streetwise Store Queens, kde už nyní naskladňují nejnovější edice známých značek, abychom vyrazili do ulic s fresh outfitem.

Do skladu Queensu zamířila nová kolekce oblečení a tenisek Nike Sportswear, přičemž tenisky jsme si již ukazovali a nyní je čas si posvítit na dámský a pánský šatník. V nové edici NSW samozřejmě nesmí chybět nejrůznější trika, mikiny, batohy a tašky s originálními potisky.

Kompletní nabídku značky Nike Sportswear v e-shopu Queens.cz naleznete zde.

Nová edice dámského a pánského oblečení Nike Sportswear na Queens.cz (http://www.stylehunter.cz)Nová edice dámského a pánského oblečení Nike Sportswear na Queens.cz (http://www.stylehunter.cz)Nová edice dámského a pánského oblečení Nike Sportswear na Queens.cz (http://www.stylehunter.cz)Nová edice dámského a pánského oblečení Nike Sportswear na Queens.cz (http://www.stylehunter.cz)Nová edice dámského a pánského oblečení Nike Sportswear na Queens.cz (http://www.stylehunter.cz)Nová edice dámského a pánského oblečení Nike Sportswear na Queens.cz (http://www.stylehunter.cz)Nová edice dámského a pánského oblečení Nike Sportswear na Queens.cz (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: queens.cz

Štítky:   Queens.cz   Nike   Nike Sportswear   oblečení Nike   trika   mikiny   batohy  

Hura