Rockit.cz: Máme kultovní batohy a tašky Sprayground!

Rockit.cz: Máme kultovní batohy a tašky Sprayground!

Batohy a tašky

Známý tuzemský e-shop Rockit.cz se neúnavně snaží zlepšovat své služby a nabídku zboží, čehož důkazem je i tento článek. Máme pro vás důležitou informaci. Ze zámoří doputovala do skladu Rockit.cz zásilka, jež jistě stojí za vaši zvýšenou pozornost. Nejedná se o nic jiného než o novou značku, jejíž jméno zní: Sprayground.

Čemu je tato značka věnována? Sprayground vznikl před časem jako umělecké, ale i praktické vyjádření potřeb newyorského designéra DBD. Původní záměr výrobků skrývajících se pod tímto názvem byl jasný: Umožnit writerům bezpečný a zároveň stylový přenos plechovek a dalšího nezbytného náčiní. Úspěch se dostavil poměrně brzy a z dříve především vyhraněné záležitosti se stalo něco, co uchvátilo podstatně širší okruh lidí.

Rockit.cz sleduje aktuální trendy, a proto se také jeho zákazníci mohou těšit na ten opravdu nejčerstvější materiál, co voní na sto honů. Batohy a tašky Sprayground jsou nanejvýš zdařilé a na první pohled zaujmou svými neotřelými designy. Praktické hledisko však samozřejmě zůstalo zohledněno. Co by to taky bylo za batoh či tašku, kdyby nesloužily ke svému účelu? Více informací na stránkách Rockit.cz!

Rockit.cz: Máme kultovní batohy a tašky Sprayground! (http://www.stylehunter.cz)Rockit.cz: Máme kultovní batohy a tašky Sprayground! (http://www.stylehunter.cz)Rockit.cz: Máme kultovní batohy a tašky Sprayground! (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: http://www.rockit.cz/

Štítky:   Rockit.cz   Sprayground   tašky   batohy   batoh   taška   zavazadla  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter