Mishka jaro 2012 Lookbook / Hvězdně zaplněná kolekce

Mishka jaro 2012 Lookbook / Hvězdně zaplněná kolekce

Pánské oblečení

Pupulární značka Mishka samozřejmě nemůže být bez jarní kolekce na rok 2012, kterou doprovází lookbook, pod který se podepsali významné jména ze světa fotografií, takže se máme rozhodně na co těšit. Hvězdná sestava nemůže chybět ani na fotkách, na focení se podíleli i umělci s pseudonymy Danny Brown, Venus X a Das Racist.

Lookbook je opravdu nevšedně vytvořen, přičemž kousky, které v něm naleznete jsou neméně povedené. Label Mishka je přeborník v originálních motivech a střizích, což opět potvrdil. Nejvíce nás upoutali asi dámské legíny s klasickým potiskem Mishka a propracované košile, které nesmí v žádné edici chybět. Ovšem edice jaro 2012 toho nabízí mnohem víc, jmenovitě bundy, mikiny, kšiltovky, doplňky, kalhoty a mnoho dalšího. Těší nás, že firma konečně vytvořila i pár kousků pro něžnější pohlaví. Jen tak dál, uvidíme, jakým směrem se Mishka bude nadále vyvíjet, zatím můžeme říct, že tato série oblečení se nám líbí nejvíce.

Kompletní lookbook Mishka série jaro 2012, který mají pod palcem Tara Chacon a Michael Cohn, naleznete pod tímto textem.

Štítky:   jaro 2012   Mishka   oblečení Mishka   lookbook   Tara Chacon   Michael Cohn   Danny Brown   Venus X   Das Racist  

Hura