Popname.cz: Sága pokračuje, luxusní tenisky Vans na skladě

Popname.cz: Sága pokračuje, luxusní tenisky Vans na skladě

Tenisky (Sneakers)

Off the Wall! Nevím, jak Michael Jackson, ale já rozhodně vždy uvítám zajímavé novinky ze stáje Vans, a to zvláště jedná-li se o tenisky s velkým T. Díky českému e-shopu Popname.cz, o jehož službách jsme vás již párkrát na stránkách našeho magazínu Stylehunter.cz informovali, máme v Česku to štěstí, že zde můžeme zakoupit nejzdařilejší modely sneakers výše uvedené značky – navíc za velmi přívětivé ceny.

Již minulý článek byl zasvěcen teniskám Vans v nabídce Popname.cz. Další modely určitě jen dáme k dobru. Tentokrát se jedná o tři prvotřídní kousky, a když říkáme prvotřídní, myslíme to vážně. Alomar a Stovepipe, tak se nazývají dvě speciální kolekce Vans OTW, která se vyznačuje jak luxusními materiály, tak tomu odpovídajícím, precizním provedením. K tomu si připočtěte osobnosti, jež jména těmto řadám propůjčily, jako jsou: Lupe Fiasco, Eric Elms, Mr. Cartoon či Dimitri Coste a další, a výsledek je zaručen.

Poslední model, Vans Era 48 Ebony, pochází z řady California, která si s ničím nezadá s těmi dříve zmíněnými. Kožené tkaničky, patka, preciznější provedení je opět pro tento počin příznačné.

Tenisky Vans hledejte na stránkách Popname.cz!

Popname.cz: Sága pokračuje, luxusní tenisky Vans na skladě (http://www.stylehunter.cz)Popname.cz: Sága pokračuje, luxusní tenisky Vans na skladě (http://www.stylehunter.cz)Popname.cz: Sága pokračuje, luxusní tenisky Vans na skladě (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: http://www.popname.cz

Štítky:   Alomar   Era 48   California   Popname.cz   Popname   tenisky   tenisky Vans   Vans   Stovepipe   Era  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter