Kultovní oblečení Skelanimals na Rockit.cz

Kultovní oblečení Skelanimals na Rockit.cz

Dámské oblečení, Doplňky

Americký label Skelanimals už nějaký ten pátek ohromuje celý svět vinyl postavičkami s nezapomenutelným obličejem, ovšem nyní do svého repertoáru zařadil i oblečení, takže pokud máte doma alespoň jednu postavičku Skelanimals a milujete jejich návrhy, měli byste tomu přizpůsobit i šatník. Jdeme se podívat na letní edici Skelanimals, která právě dorazila i k nám, a my víme, kde jsou k dostání.

Zvířecí postavy s nakreslenou kostrou se staly fenoménem, takže Skelanimals jsou nyní k dostání jako přívěšky či náušnice, ovšem také můžete tímto ikonickým motivem vybavit šatník, jelikož na pultech obchodu Rockit.cz přistála nová edice značky Skelanimals, která obsahuje dámská trika, tašky, čepice a mikiny. Skeleton zvířete je doplněn o výrazné barvy a motivy, které v kombinaci s osvědčenými střihy nikdy nezklamou. Na párty, koncertě či v ulicích vás jen tak nikdo nepřehlédne, za to label Skelanimals ručí!

Kompletní nabídku včetně nejnovější letní edice americké značky Skelanimals v nabídce obchodu Rockit.cz naleznete zde.

Kultovní oblečení Skelanimals na Rockit.cz (http://www.stylehunter.cz)Kultovní oblečení Skelanimals na Rockit.cz (http://www.stylehunter.cz)Kultovní oblečení Skelanimals na Rockit.cz (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: rockit.cz

Štítky:   Skelanimals   oblečení Skelanimals   trika   mikiny   tašky   přívěšky   vinyl toys   Rockit.cz  

Hura