Wesc x Ed Banger Records "ED PHONES" / Sluchátka z Colette

Wesc x Ed Banger Records "ED PHONES" / Sluchátka z Colette

Gadgets a technika

Nebojte, nezbláznil jsem se s tím Colette, ale když existuje místo, které má sílu, styl, historii a pořád se tam něco děje, nedá mi to.

Před dvěma týdny se právě v Colette uskutečnila velmi zajímavá release party. Do prodeje tentokrát nešly žádné ultrakruté tenisky, ale zbrusu nové sluchátka Wesc. Ty vyrobila firma Wesc ve spolupráci se světoznámým vydavatelstvím Ed Banger Record. Ed Banger Record má pod svými křídly jména jako SebastiAn, Mr Oizo či DJ Mehdi a vydává pod nimi i sám zakladatel labelu Pedro Winter aka Busy P, který mimo jiné dělá léta manažera kapele Daft Punk.

A samotný Busy P okořenil párty v Colette svým tanečním setem, který hrál pouze do nových sluchátek Wesc x Ed Banger Records „ED PHONES“.

Místo s atmosférou, originální pojetí párty a hodně barevná sluchátka. Uvidíme, jestli se sluchátka budou prodávat také na českém www.freshlabels.cz, kde seženete od Wesc téměř vše.

Wesc x Ed Banger Records "ED PHONES" / Sluchátka z Colette (http://www.stylehunter.cz) Wesc x Ed Banger Records "ED PHONES" / Sluchátka z Colette (http://www.stylehunter.cz) Wesc x Ed Banger Records "ED PHONES" / Sluchátka z Colette (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Wesc   Busy P   Ed Banger Records   ED PHONES   Sluchátka   Colette  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter